Routebeschrijving

Dansmakers is gevestigd op bedrijventerrein ‘De Overkant’, in de oude Kromhouthal van de voormalige Stork fabriek rechts achter de Food Markt.

Adresgegevens:

Dansmakers Amsterdam
Gedempt Hamerkanaal 203
1021 KP Amsterdam

 

MET DE PONT

Pont naar IJplein (vaart van 06.27 tot 23.50)
Volg de Meeuwenlaan. Na de parkeerplaats van Dirk van den Broek ga je meteen rechts de Motorkade op. Aan het einde van de Motorkade ligt de ingang van het terrein De Overkant, ga het terrein op. Op het terrein kun je huisnummer 203-205 volgen. Dansmakers bevindt zich achter de Jumbo Foodmarkt. Je kunt je fiets voor de deur neerzetten.

Pont naar Buiksloterweg (vaart 24 uur per dag)
Volg de Buiksloterweg. Volg deze weg langs het kanaal. Neem de eerste sluis rechts over het kanaal. Je bent nu op de Sixhavenweg. Rijd door tot aan de Meeuwenlaan. Ga op de Meeuwenlaan naar links. Direct na de parkeerplaats van Dirk van den Broek ga je meteen rechts de Motorkade op. Aan het einde van de Motorkade ligt de ingang van het terrein De Overkant, ga het terrein op. Op het terrein kun je huisnummer 203-205 volgen. Dansmakers bevindt zich rechts achter de Jumbo Foodmarkt. Je kunt je fiets voor de deur neerzetten.

BUS vanaf Buiksloterweg
Als je de pont naar Buiksloterweg neemt kun je vanaf daar ook met bus 38 (richting Elzenhagen Noord) tot halte Havikslaan. Vanaf daar is het vijf minuten lopen langs de Motorkade en het Gedempt Hamerkanaal, aan je linkerhand zie je de ingang van het terrein.

Pont naar Zamenhofstraat(vanaf Azartplein, vaart van 06.30 tot 22.30)
De pont komt aan bij de Johan van Hasseltweg. Neem vanaf de Johan van Hasseltweg de eerste afslag naar links, het Gedempt Hamerkanaal op. Na 550 meter zie je aan je linker hand het terrein De Overkant, ga het terrein op.
Op het terrein kun je huisnummer 203-205 volgen. Dansmakers bevindt zich rechts achter de Jumbo Foodmarkt. Je kunt je fiets voor de deur neerzetten.

 

MET DE METRO

Metro 52

Halte Noorderpark.

Route vanaf CS >>>

 

MET DE AUTO

 

Vanaf centrum Amsterdam via IJtunnel
Neem de eerste afslag na de IJtunnel, s118. Aan het einde bij de stoplichten ga je links af. Neem bij de rotonde neem de 1ste afslag, rechts af de Meeuwenlaan op. Neem de 1ste afslag links (voor Pand Noord), de Hamerstraat op. Neem de 1ste afslag naar rechts (Gedempt Hamerkanaal). De ingang van het terrein De Overkant ligt aan de linkerkant. Op het terrein kun je huisnummer 203-205 volgen. Dansmakers bevindt zich rechts achter de Jumbo Foodmarkt.

 

Vanaf de ring A10
Neem de afslag s116. Op s116 neem je de 3e afslag, s118. Sla bij de stoplichten links af, richting Noord 300-349. Bij de rotonde neem de 1ste afslag, rechts af de Meeuwenlaan op. Neem de 1ste afslag links (voor Pand Noord), de Hamerstraat op. Neem de 1ste afslag naar rechts (Gedempt Hamerkanaal). De ingang van het terrein De Overkant ligt aan de linkerkant. Op het terrein kun je huisnummer 203-205 volgen. Dansmakers bevindt zich rechts achter de Jumbo Foodmarkt.

 

Parkeren

Je kunt parkeren op het terrein voor en achter de Jumbo of op de openbare weg.

Betaald parkeren op de openbare weg is van 9.00 tot 19.00 uur. Het uurtarief is €1,30 per uur.

Betaald parkeren op het terrein bij de Jumbo is van 6.00 tot 23.30 uur – het eerste 1,5 uur is gratis, het uur daarna is €1,50, het volgende uur €2,00, dan €3,00  en vervolgens €4,50 per uur  (met een max van €30,- per dag.  )

 

Over het algemeen zal het goedkoper zijn, zeker bij avondactiviteiten, om op de openbare weg te parkeren.