161216_moving_futures_-_algemeen_promotie_beeldenwt-02.png


Wervelende Dansact & Aperitief

Van  22 t/m 25 mei beleef je het universum van dans bij Dansmakers Amsterdam en Theater Bellevue met dagelijks een interactief en veelzijdig Moving Futures festival programma.

 

De eerste dag van het Moving Futures festival in Amsterdam wordt feestelijk ingezet met een welkomst drankje, hapjes en een surprise dansact van CHRONOS, gedanst door studenten van de Academie voor Theater en Dans. Iedereen is welkom vanaf 19:45.


WANNEER: 22/05 vanaf 19:45

WAAR: Dansmakers Amsterdam

GRATIS  met een geldig ticket van het festivalpogramma Dans zonder Grenzen>>>).


 

 

Avondprogramma: Dans Zonder Grenzen

We vieren niet alleen de start van het festival in Amsterdam maar ook de première van Not on this Earth van Keren Rosenberg & Charlie Prince. 

Aansluitend om 20:30 kun je naar het festivalprogramma met naast de première ook nog Bored to Death van Judith Clijsters en een filmprogramma van Cinedans.


WANNEER: 22 mei, 20:30

WAAR: Dansmakers Amsterdam


Meer info via www.movingfutures.nl

 

 

MOVING FUTURES DANSFESTIVAL 2019

Vanaf 7 februari 2019 reist het vernieuwende dansfestival Moving Futures voor de vijfde keer langs verschillende steden in Nederland. In een even verfrissend als veelzijdig programma trekt een eigenzinnige generatie startende en verder gevorderde dans- en performance kunstenaars aan je voorbij. Zij schitteren net zo hard op de pont, in de bioscoop en midden in de winkelstraat (geen dansdrempels!) als op het podium. Met voorstellingen, open studio’s, workshops, essays, borrelpraat en -bingo zet Moving Futures je overal met je neus bovenop. 

 
 

www.movingfutures.nl

overzicht nieuws