img_5224.jpg


Voorstellingen in maart geannuleerd

In lijn met de richtlijnen van de Rijksoverheid zijn alle voorstellingen in maart bij Dansmakers Amsterdam geannuleerd.  We vinden het heel jammer, maar hebben begrip voor de maatregelen gezien de situatie rondom het Coronavirus.

 

Om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, worden alle geplande dans- of theatervoorstellingen geannuleerd. Dansmakers Amsterdam is tot 31 maart gesloten voor het publiek. Studio's voor kunstenaars blijven beschikbaar om te werken. De residenties zullen doorgaan zoals gepland.

 

Mensen met een ticket voor een publieke activiteit die in Dansmakers Amsterdam wordt gehost van een andere organisator zullen door hen worden gecontacteerd. Houd er rekening mee dat - gezien de uitzonderlijke situatie – deze partijen pas in een later stadium kunnen informeren over de afwikkeling hiervan.

 

Wij houden u via de social media en onze website op de hoogte van wat er na 31 maart gaat gebeuren. In de tussentijd verzoeken wij iedereen dringend om de individuele hygiënemaatregelen strikt te volgen, thuis te blijven bij eventuele ziekteverschijnselen en contact op te nemen met uw arts als u of uw dierbaren betrekking hebben op een van de symptomen van het corona virus.

 

Alle goeds,

 

Het Dansmakers Team

overzicht nieuws