Solo van Fernando Belfiore beleeft een Canadese Première

Open uw xin ("hart-geest") , en neem afscheid van uw verwachtingen schrijven ze in het Montreal arts Interculturel als aankondiging van de solo van Fernando Belfiore. Die gaat deze week in première in Canada.
 
 
Al 17 jaar is het MAI (Montreal, Arts interculturel) een belangrijk centrum voor cultuur in Montreal waar divere disciplines aan bod komen. Ze stimuleren de interactie en grensoverschrijding en begeleiden en ondersteunen makers die het experiment niet uit de weg gaan. Dat Fernando Belfiore daar deze week zijn solo mag laten zien, zal niet verbazen. Opvallend liefdevol schrijven ze over zijn werk als een werk die je ruggengraat laat prrikkelen, die meebuigt langs verschillende genres en als een reis naar de ondergrond van de moderne technologie, cultuur en religie.
 
'Using light, voice, movement, ritual, and a smattering of mutable props, Belfiore uncovers a frenzied world, changing, unstable, and incandescent. A work of tenderness and verve, AL13FB<3 tugs at the alchemical heartstrings of the western tradition, making room for forgotten, waylaid, and yet-to-be born visions of renewal.'
 
Na deze aankondiging verwachten we volle zalen bij onze maker in Canada.
 
 

PRaktisch

14 & 15 april, 20:00
Montreal, Arts Interculturel

website M.A.I  >>>

Meer over  AL13FB<3 >>>

overzicht nieuws