1movingfuturescollage1b.png


Oproep voor vrijwilligers, Moving Futures Amsterdam 2017

 

Dansmakers Amsterdam zoekt festival assistenten voor Moving Futures 2017, hedendaags dansfestival in Amsterdam. Elk festival jaar melden vrijwilligers zich om het vast team van Dansmakers te versterken voor, tijdens en na het festival. Iedereen is welkom. Stuur je reactie voor 18 januari naar Ruth@dansmakers.nl

 

 

Van 2 tot en met 5 februari 2017 is Amsterdam voor de derde keer een van de festivalsteden van het landelijke Moving Futures Festival. Drie dagen lang laat de nieuwe generatie dansmakers hun beste werk zien en ontmoeten ideeën van kunstenaars, wetenschappers, publiek en dansmakers elkaar. Met interactieve programma’s, workshops, een lezing, flash mobs, dansfilms, een installatie en meer dan negen dansvoorstellingen krijgt het publiek een blik achter de schermen van de hedendaagse dans.

 

Vrijwilligers zijn tijdens het festival onmisbaar voor Dansmakers Amsterdam en krijgen de kans om ervaring op te doen als Festival assistent en gratis toegang tot het festival bij Dansmakers Podium. Iedereen is van harte welkom!  

 

Meer info over het festival op onze website onder events en op www.movingfutures.nl

 

Stuur je reactie voor 18 januari naar ruth@dansmakers.nl

overzicht nieuws