dma_zoekt_zakelijk_leider.jpg


Dansmakers Amsterdam zoekt Zakelijk Leider (M/V)

Plaats: Amsterdam

Omvang: ca. 0,8 fte (in overleg)

Sluitingsdatum: 20/01/2018Dansmakers Amsterdam
Danswerkplaats en  podium

Dansmakers Amsterdam is een lokaal, nationaal en internationaal gericht werk- en productie huis met podium gevestigd in Amsterdam Noord. Het huis richt zich op talentontwikkeling: het ontwikkelen, begeleiden en presenteren van nieuw choreografisch talent in de hedendaagse dans. Tijdens compacte of langere ontwikkeltrajecten krijgt de veelbelovende jonge  maker artistieke, zakelijke, productionele en promotionele begeleiding. Suzy Blok is artistiek & algemeen directeur.

Per jaar worden er minstens vier (co-)producties ontwikkeld, worden er voorstellingen, contextprogramma’s en festivals georganiseerd in eigen huis en ook op andere locaties. Het productiehuis is mede initiatiefnemer en producent van het Moving Futures Festival dat in 2018 door tien steden reist. Moving Futures is sinds 2014 een samenwerking van vijf landelijke dansproductiehuizen. Op internationaal gebied is Dansmakers Amsterdam actieve partner van het Europees Aerowaves netwerk en lid van European Dance House Network.

2018 wordt een overgangsjaar naar een nieuwe organisatiestructuur ten behoeve van de locatie en de dans in Amsterdam. Dansmakers gaat samen met Amsterdamse danspartners het gebouw delen en werken aan een betere infrastructuur en een  toekomst voor de  dans en talentontwikkeling. Een centrum waar urban, modern, hedendaags en klassiek zich presenteren en waar kruisbestuiving en wisselwerkingen actief wordt gestimuleerd. Een bruisende plek waar jong en innovatief talent zich kan tonen en ontwikkelen.

De organisatie ontvangt een meerjarige subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en incidentele subsidies van de Gemeente Amsterdam, het Fonds voor de Podiumkunsten en een aantal private fondsen.

 

We zoeken
Een zakelijk partner die gezamenlijk met Suzy Blok  het gezicht van Dansmakers Amsterdam vormt en mede de nieuwe organisatiestructuur vorm geeft die in 2018 wordt ontwikkeld. Een enthousiaste multi-tasker  die meerdere zakelijke aspecten soepel kan combineren, die kansen signaleert en creëert, uitdagingen voortvarend te lijf gaat en daarbij de stip op de horizon niet uit het oog verliest. Een optimistische en verbindende kracht om leiding te geven aan een betrokken team van professionals.

 

De zakelijk leider

- Is verantwoordelijk voor het zakelijk beleid en de financiën van de organisatie.

- Is belast met fondsenwerving, financiële afhandeling en verantwoording van de subsidies bij de publieke en private fondsen.

-Is verantwoordelijk voor de verhuur en de bijbehorende organisatie.

- Voert administratieve werkzaamheden uit zoals inboeken en facturering en werkt samen met het administratiekantoor en de accountant.

- Is het eerste aanspreekpunt op het gebied van huisvesting, gebouwbeheer, facilitaire diensten, financiën, personeel & organisatie van DMA. En meer in algemene zin verantwoordelijk voor de inrichting van een voor het artistieke product adequate organisatie.

 

 

Je profiel:

Jij bent ervaren als zakelijk leider en je hebt een hart voor de dans en talentontwikkeling. Je bent precies en kunt snel schakelen. Je vindt het leuk om zowel met jonge makers om te gaan en ze te begeleiden als ook met zakelijke partijen en fondsen. Je beheerst het Nederlands perfect en het Engels ruim voldoende.

Salaris: nader overeen te komen en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Stuur je C.V. en motivatie naar Suzy Blok: suzy@dansmakers.nl

Deadline 20 januari 2018

Aanvang werkzaamheden vanaf 1 maart 2018 of in onderling overleg.

Voor meer informatie over de organisatie zie www.dansmakers.nl

overzicht nieuws