dma_zoekt_stagiair.jpg


Dansmakers Amsterdam zoekt Stagiair Publiciteit (M/V)

Vacature | Organisatie: Dansmakers Amsterdam | Functie: Stagiair(e) Publiciteit  | Plaats: Amsterdam | Omvang: fulltime - in overleg | Sluitingsdatum: 30 april

 

Dansmakers Amsterdam is een veelzijdig productiehuis voor dans en performance, gelegen in een industriële fabriekshal aan het IJ in Amsterdam Noord. We verwelkomen gedreven choreografen die nieuw zijn in het dansveld of een vervolgstap willen zetten in hun dans carrière. Zij vinden hier een huis voor experiment en presentatie onder artistieke leiding van Suzy Blok. Dansmakers Amsterdam heeft een eigen podium en studio, waar makers elkaar ontmoeten, aan ideeën kunnen werken en hun werk kunnen presenteren. Het huis wordt bestierd door een klein maar bevlogen team, dat het huis draaiend houdt en de jonge makers ondersteunt in de stappen van eerste idee tot presentatie. Het huis heeft een actief danspodium met terugkerende programma’s en festivals waarbij makers uit binnen en buitenland in contact komen met hun publiek.

Dansmakers Amsterdam zoekt:

Stagiair(e) - Publiciteit

per direct - full time / in overleg

Nederlandstalig is een vereiste. Werkervaringsplek is mogelijk

Functieomschrijving

Met deze meewerkstage bied je ondersteuning aan de publiciteitsmedewerker van Dansmakers. Als stagiair(e) maak je volwaardig onderdeel uit van ons team. Je werkt zelfstandig aan projecten, waaronder de première van choreografen Keren Rosenberg, het dansfestival You Better Move#5 en de Moving Forward Young Dance Makers Award.

Hier volgt een greep uit het takenpakket:


Werkzaamheden publiciteit
- Algemene assistentie van publiciteitsmedewerker
- Communicatieplannen ontwikkelen en uitwerken

- Pers aanschrijven en nabellen

- Specifieke doelgroepen werven
- Sparringpartner voor het ontwikkelen van een nieuwe website en het verder uitwerken van het merk Dansmakers Amsterdam.

 

Profiel

Je bent pro actief, precies en hebt een vlotte pen. Je bent een aanpakker, vindt het niet erg om inhoudelijk en uitvoerend werk met elkaar af te wisselen en je af en toe in het diepe te gooien. Je bent een creatieve multitasker en vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren. Je bent Nederlandstalig, daarnaast kun je je vlot in het Engels uitdrukken. Werken in het weekend zie je als een kans om kennis te maken met het publiek en de contacten met de makers en het huis te intensiveren.

Wij bieden een boeiende en professionele leeromgeving in het hart van de hedendaagse dans- en performancewereld en intensieve begeleiding op maat. We bieden je een stagevergoeding naar de geldende normen.

Herken je jezelf in het profiel en ben je per direct (voorkeur) of tussen mei en december beschikbaar? Dan willen we je graag ontmoeten. Stuur een beknopte motivatie en cv met foto voor 30 april naar Ruth Verraes, ruth@dansmakers.nl, verantwoordelijke publiciteit en communicatie.

Mail of bel (020 2159 913) voor vragen (niet op woensdag).

 

 


 

overzicht nieuws