inezagnese_antidote1on1-84_web.jpg


Antidote1on1 - Re-surface - Keren Rosenberg

“Ik wil een tempel creëren waar mijn ziel door de randen van mijn huid naar buiten kan komen.” Een fysieke en energetische uitwisseling tussen het emotioneel bewegende lichaam van performer en choreograaf Keren Rosenberg en het sculpturale werk van beeldende kunstenaar en psycholoog Marian de Neef. Een uitnodiging voor de kijker om zich te verbinden met haar/zijn eigen lichaam, verbeeldingskracht en empathie.


ANTIDOTE 1ON1

WANNEER: 3 Okt
WAAR: Dansmakers AmsterdamDeze performance is onderdeel van Antidote 1on1

 

Op zaterdag 3 oktober vind je op eigenzinnige locaties in Amsterdam Noord zes intieme solo performances die steeds speciaal voor één toeschouwer worden gespeeld.

Stel je eigen performance expeditie samen en ga op pad. Check bijvoorbeeld in bij het Hilton voor unheimische verhalen, neem plaats in een landschap voor een vertrouwelijk telefoontje of bezoek De Ruimte voor een sci-fi Beethoven interpretatie.

 

Met performances van:
Pankaj Tiwari
Ira Brand
Elisa Zuppini
Akim Moiseenkov
Keren Rosenberg
Maarten Bos

 

Koop kaartje(s) voor één of meerdere tijdslots naar keuze via https://tolhuistuin.nl/
Kaartjes binnenkort beschikbaar

Elke performance duurt ongeveer 20 minuten.

Kaartjes kosten €12,50 per performance en zijn inclusief een drankje na afloop.

 

Vanaf 17.30 ben je welkom in de achtertuin van de Tolhuistuin om ervaringen uit te wisselen met ander publiek. Daar kunnen de kunstenaars ook vragen aan jou stellen over hoe je het vond, andersom mag natuurlijk ook. Dit alles begeleid door muziek van DJ Julia Mira.

Performance tijdslots:
14.00 - 14.20
14.40 - 15.00
15.20 - 15.40
16.20 - 16.40
17.00 - 17.20

 

Antidote 1on1 komt tot stand in samenwerking met Tolhuistuin, Buurthaven, Kunstlicht, De Ruimte, Dansmakers Amsterdam en DoubleTree by Hilton Hotel NDSM. We worden ondersteund door Fonds Podiumkunsten en Prins Bernard Cultuurfonds.

Kaartverkoop via https://tolhuistuin.nl/
Kaartjes binnenkort beschikbaar

overzicht nieuws