dma_zoekt_stagiair.jpg


Dansmakers Amsterdam zoekt Stagiair Publiciteit (M/V)

Vacature | Organisatie: Dansmakers Amstedam | Functie: Stagiair(e) Publiciteit / Productie  | Plaats: Amsterdam | Omvang: 28 uur | Sluitingsdatum: 31/07/2019

 

Dansmakers Amsterdam is een veelzijdig productiehuis voor dans en performance, gelegen in een industriële fabriekshal aan het IJ in Amsterdam Noord. We verwelkomen gedreven choreografen die nieuw zijn in het dansveld of een vervolgstap willen zetten in hun dans carrière. Zij vinden hier een huis voor experiment en presentatie onder artistieke leiding van Suzy Blok. Dansmakers Amsterdam heeft een eigen podium en studio, waar makers elkaar ontmoeten, aan ideeën kunnen werken en hun werk kunnen presenteren. Het huis wordt bestierd door een klein maar bevlogen team, dat het huis draaiend houdt en de jonge makers ondersteunt in de stappen van eerste idee tot presentatie. Het huis heeft een actief danspodium met terugkerende programma’s en festivals waarbij makers uit binnen en buitenland in contact komen met hun publiek.

 

Dansmakers Amsterdam zoekt:

 

Stagiair(e) Publiciteit

Vanaf september – minimaal 4 maanden – min. 28 uur per week

 

Functieomschrijving

Met deze meewerkstage bied je ondersteuning aan de publiciteitsmedewerker en werk je zelfstandig aan projecten, waaronder het dansfestival You Better Move#7 en de New Adventures presentaties Je maakt een communicatieplan op, beheert het budget en werft specifieke doelgroepen. Daarnaast ben je sparringpartner voor het verder uitwerken van het merk van Dansmakers. Tijdens een stage bij Dansmakers Amsterdam zet je alle stappen die nodig zijn om een productie of voorstelling onder de aandacht te brengen van pers en (nieuw) publiek. Er is aandacht voor het denken en interesse van de choreograaf en hoe je dit kunt vertalen in nieuwe content en wervende teksten.

 

Profiel

Je bent Nederlandstalig, daarnaast kun je je vlot in het Engels uitdrukken. Je bent pro actief, precies en hebt een vlotte pen. Je bent een aanpakker, vindt het niet erg om inhoudelijk en uitvoerend werk met elkaar af te wisselen en je af en toe in het diepe te gooien. Je bent een creatieve multitasker en vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren. Aanwezig zijn tijdens de voorstellingen zie je als een kans om kennis te maken met het publiek en de contacten met de makers en het huis te intensiveren.

 

Wij bieden een boeiende en professionele leeromgeving in het hart van de hedendaagse dans- en performancewereld en intensieve begeleiding op maat. We bieden je een stagevergoeding naar de geldende normen.

 

Herken je jezelf in het profiel en ben je vanaf september minimaal vier maanden beschikbaar? Dan willen we je graag ontmoeten. Stuur een beknopte motivatie en cv met portret voor 31 juli naar Ruth Verraes, ruth@dansmakers.nl, verantwoordelijke publiciteit en communicatie. Mail of bel (020 2159 913) voor vragen.

 

www.dansmakers.nl

overzicht nieuws