p1000504.jpg

Dansmakers Amsterdam

De theaterzaal van Dansmakers Amsterdam is multifunctioneel te gebruiken, flexibel in opstelling. De zaal heeft een maximale capaciteit van 500 man, in theateropstelling is de capaciteit 148 zitplaatsen.
Voor maximale benutting van de ruimte denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.
Afmeting hoofdruimte 25 m x 20 m x 7,50 m met een aangrenzend horecadeel in open verbinding: 16 x 10 m. met aangrenzende toiletten. Daarnaast een Arcade aan het water met zicht op het IJ, kop Java eiland, Passagiersterminal en Muziekgebouw aan het IJ: 35 m. x 4 m.

Faciliteiten:
Krachtstroom:160 Ampère met output 1x 125 A., 1 x 63 A., 1 x 35 A.
Dimmerrack: 48 kringen.
Lichtgrid over het centrale deel met theaterverlichting (zie specificatie)
Theaterzaal is verduisterbaar middels zwarte theatergordijnen. Inbegrepen in de zaal zijn theater technische voorzieningen en projectie mogelijkheden.
Horeca: Basis horeca infrastructuur aanwezig; bar en koeling, professionele Nespresso-machine.
In de Arcade en foyer staan ruwe lange tafels en banken. Bij de bar zijn verrijdbare werktafels met zinken bladen aanwezig voor diverse opstellingen.
Het theater is voorzien van een grote elektrisch oprolbare garagedeur. Vrachtauto’s kunnen makkelijk bij deze deur laden en lossen.
 

Dansmakers Podium
Meer technische informatie over onze theaterzaal vindt u hier:
*Aan deze technische lijst kunnen geen rechten ontleend worden

 

Referenties: VPRO, Kemna Producties, FastNed, Jakob Ahlbom, Boskalis, Chocolate Club, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en meer.