antonia_fraslab_4.jpg

New Adventures presenteert Antonia Steffens met Sigrid Stigsdatter

Verse ideeën en nieuwe avonturen met een performance van een aanstormende performance kunstenaar en choreograaf in residentie bij Dansmakers Amsterdam en ICK Amsterdam. Met werk van de New Adventures residenten Antonia Steffens met Sigrid Stigsdatter. 


WANNEER: WO 10.04 & DO 11.04, 20:30

WAAR: Dansmakers Amsterdam


 

Antonia Steffens met Sigrid Stigstatter - SPINNER

Antonia Steffens (Duitsland) en Sigrid Stigsdatter (Denenmarken)  leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de SNDO. In hun vorige samenwerking ''The Coordinates'' (2017) ontdekten zij een gedeelde interesse voor het onderzoek naar de zeer autonome dynamiek van een werk in uitvoering en hoe het de mogelijkheid heeft om zichzelf te bouwen en te regisseren. Voor deze creatie zijn zij weer samengekomen om nog een keer naar deze dynamiek te kijken.


 

New Adventures 2018 - 2019

 

In deze serie worden jaarlijks enkele onderzoeksprojecten geselecteerd voor een residentie. Vier weken lang worden theater en studio door deze makers ingezet als laboratorium voor innovatie in dans en performance kunst. Het resultaat wordt gedeeld met het publiek. Deze editie is een coproductie met ICK Amsterdam.

 

De geselecteerde kunstenaars 18/19 zijn Moreno Perna (ism. ICK), Moa Holgersson & Isadora Tomasi, CHRONOS (ism. ICK), Lois Alexander, Karel Tuytschaever (ism. ICK), Antonia Steffens.

Meer over de makers >>>

 

tickets & agenda