1likeminds_bedankt.jpg

Likeminds bedankt!

Likeminds bedankt! komt er weer aan! Ons jaarlijkse festival om jullie – ons publiek – te bedanken. Dat doen we op19 en 20 december het allernieuwste, actueelste en eigenzinnigste werk van onze makers. 


WANNEER: 19 Dec*,  20:00 & 20 Dec, 20:00 (*We Are Public)
WAAR: Dansmakers Amsterdam
PRIJS: €13,50
 


Tijdens ons jaarlijkse festival Likeminds bedankt! zetten 6 inspirerende Likeminders zetten bij Dansmakers een schijnwerper op onze angsten. Ze presenteren ontwapenende en heftige reflecties op de klimaatcrisis, de dood, dementie en de onderkant van het uitgaanscircuit.

 

Vier nieuwe voorstellingen van makers die net komen kijken of al wat langer meedraaien. Maar allemaal zijn ze dwars en eigenzinnig en anders en poëtisch. De onderwerpen zijn hard en direct en noodzakelijk, de vormen zijn verrassend en nieuw en ontwapenend.

 

Opening Statement van Joeri Heegstra. Een schizofrene lecture performance over de crisis van onze verbeelding, oog in oog met de klimaatcrisis. Met Claire Bender en Samir Veen. 

 

DEATH van José Montoya en Dwayne Toemere. Over de dood kun je niets zinnigs zeggen. Dan maar een fysieke voorstelling vol goede bedoelingen. Niet te zwaar, want het moet wel leuk blijven.Forever K-Hole van Edna Azulay en Diederik Kreike. Where your anxiety is fashionable and the void will be danceable.

 

Geen tijd te verliezen van Steff Geelen*. Een poging om door middel van taal en alledaagse voorwerpen een oude man stevig vast te houden terwijl hij langzaam zijn grip verliest. Met opa's brein in de speeltuin.

* Voor de voorstelling Geen tijd te verliezen zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De voorstelling is daarom optioneel en u kunt bij aankomst aangeven of u deze voorstelling wilt gaan zien. 

 

 

Voor Likeminds bedankt! worden kaartjes verkocht per avond. Met 1 ticket ziet u dus alle 3 (wellicht 4) voorstellingen van die avond.   

Meer info: 020- 6894923

tickets & agenda