JONGE MAKERSFONDS

Bent u een echte dansliefhebber? Houdt u van avontuurlijke nieuwe dans?


Help ons om jonge talentvolle dansmakers te ondersteunen!Dansmakers Amsterdam blijft ondanks alle grote bezuinigingen van de afgelopen tijd gewoon doorgaan met het ondersteunen van de meest talentvolle, spannende en betekenisvolle jonge choreografen. Wij steunen hen in hun ontwikkeling door studioruimte te bieden, deskundige artistieke begeleiding te geven, hun voorstellingen te produceren en te presenteren zowel in onze eigen zaal en elders in Amsterdam, maar ook op diverse podia in Nederland en in het buitenland.

Uw steun is van groot belang! Met uw bijdrage krijgen jonge, talentvolle dansmakers de kans om zich te ontwikkelen, een voorstelling bij ons te maken en kunnen wij bijzonder aanbod blijven programmeren. Met de subsidie die wij van het Amsterdams Fonds voor de Kunst krijgen kunnen wij de basisorganisatie net draaiend houden en begeleiden we choreografen op artistiek, zakelijk en productioneel gebied in hun ontwikkeling als maker. Voor het realiseren van projecten, het kunnen inspelen op de uitwerking van spannende nieuwe ideeën van de jonge kunstenaars waarin zij samenwerken met dansers, ontwerpers, componisten, e.a., zijn we afhankelijk van externe middelen van fondsen en particulieren. Met uw gift wordt het mogelijk om dit te realiseren!

Word daarom vandaag nog vriend of donateur van Dansmakers Amsterdam.

 

FISCALE VOORDELEN

Stichting Danswerkplaats Amsterdam is een goed doel: de organisatie is aangemerkt als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daarmee vrijgesteld van successie- en schenkingsrecht. 

Steun aan onze Jonge Makers Fonds kan hierdoor fiscaal gezien gunstig zijn. De belastingdienst betaalt mee aan uw gift. De Belastingdienst vraagt in uw aangifte naar het RSIN van uw ANBI. Voor Stichting Danswerkplaats Amsterdam is dat 801651141.


Meer informatie? Vragen? Een specifiek onderdeel van Dansmakers Amsterdam steunen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem contact op met Suzy Blok, fonds- en sponsorwerver, via Suzy@dansmakers.nl of 0202159911.


 

VRIEND

Voor € 20 (één persoon) of € 38 (twee personen) per jaar bent u Vriend van Dansmakers Amsterdam. Vrienden profiteren daarnaast van de volgende voordelen:

 • u wordt op de hoogte houden van onze activiteiten via een speciale nieuwsbrief • elk seizoen een speciale Vriendenavond met performances voor u en een introducé • uitnodiging voor studio presentaties van werk in ontwikkeling.DONATEUR

Wilt u meer bijdragen en daarmee ons programma substantiëler ondersteunen? Vanaf € 250,- per jaar bent u donateur. Bij een periodieke gift voor vijf jaar krijgt u een groot belastingvoordeel. U profiteert bovendien van de volgende voordelen:
• korting op dansvoorstellingen voor 2 personen • elk seizoen een Donateuren Vriendenavond voor u en een introducé met  verrassende voorstellingen en ontmoeting met de choreografen en dansers • elk seizoen een uitnodiging voor een première van een Dansmakers productie  • u wordt op de hoogte gehouden van onze activiteiten via onze nieuwsbrief • uitnodiging voor studio presentaties.DONATEUR PLUS

U wordt donateur plus van Dansmakers Amsterdam en schenkt, via een notariële akte, gedurende 5 jaar een bedrag van € 1.000 of meer. Als donateur plus profiteert u uiteraard van dezelfde voordelen als de donateurs en de vrienden. Daarbij wordt uw naam en logo, indien gewenst, vermeld in de credits van de door u gekozen productie als donateur. Een persoonlijk gesprek met de choreograaf voorafgaand aan de repetities.Tip! Iemand een Vriendschap cadeau geven? Neem contact met ons op.

Het Jonge Makers Fonds is geen zelfstandige entiteit, maar een onderdeel van stichting Danswerkplaats Amsterdam/Dansmakers Amsterdam. Wel is in de structuur van het Fonds gewaarborgd dat de middelen en het toezicht op de besteding van de middelen gescheiden zijn van de bedrijfsvoering van de organisatie Dansmakers Amsterdam.

 

GIFT AAN DANSMAKERS AMSTERDAM

Met de schenkcalculator kunt u eenvoudig uitrekenen hoeveel uw gift kost én oplevert.

Overeenkomst periodieke gift downloaden.

Word Vriend, Donateur of Donateur Plus en maak geld over naar NL 66 ABNA 0592 8624 02 t.n.v.  Stichting Danswerkplaats Amsterdam ovv Jonge Makers fonds