Riccardo Guratti

Riccardo Guratti

Bij Dansmakers Amsterdam sinds 2017

 

Riccardo Guratti (IT, 1984) studeerde improvisatie, hedendaagse dans en fysiek theater in Italië en studeerde af in 2015 aan de School voor Nieuwe Dansontwikkeling in Amsterdam. Hij werkt met verschillende kunstenaars in Italië en Europa, waaronder met Benoit Lachambre en Matej Keizar. Zijn werken kenmerken zich door een sterke emotionele, fysieke en visuele impact. In juli was hij organisator en regisseur van C.A.L.A (Contemporary Actions Loose Aesthetics) festival voor performance kunst in Cori (IT). Riccardo is master in de Sharing Practice.

 

 

SHARING PRACTICE

Sharing Practice is een masterclass serie geïnitieerd door hedendaagse dansmakers en professionals. Elke maandag word je tijdens een actieve danssessie meegenomen in de denk- en bewegingswereld van verschillende dansmakers uit Amsterdam.

Meer info >>>

 

 

Sharing Practice door Riccardo Guratti

 

Intus et in cute:

 

In deze masterclass nodig ik je uit om met een andere kijk opnieuw naar beweging te kijken waardoor zintuigen een stabiele grond krijgen en daarmee de inspiratiebron vormen voor beweging. Ik hoop mogelijkheden te creëeren binnenin het lichaam om atavistische kennis en spirituele bewegingen te herontdekken door middel van dans. 

 

 

Producties bij Dansmakers Amsterdam

 

Intuition 1 (2017)

 

 

Overige Producties

Back

Kali Yuga Effect

Love Attempts

Bite and Beat

Sinking Ever

All Broken Shells

Meat Meetings

 

overzicht choreografen