Ola Maciejewska

Ola Maciejewska

Ola Maciejewska (1984, Polen) studeerde af aan dansacademies in zowel Polen als in Nederland. In haar werk is ze onder meer samenwerkingen aangegaan met choreograaf Bruno Listopad en theatermaakster Nicola Unger. Momenteel is ze onder meer bezig met haar Master Theater- en Danswetenschappen aan de Universiteit Utecht.
 
Alberto Novello (1977, Italië) heeft al meerdere studies achter de rug en een behoorlijke cv. hierin opgebouwd. Voordat hij werkzaam werd als audio-video kunstenaar heeft hij Natuurkunde gestudeerd aan Universiteit Trieste (Italië), een master in geluidsynthese aan het Institut National Polytechnique de Grenoble (Frankrijk) met Jean-Clause Risset, een PhD in Psychoakoestiek aan de Philips Research Laboratories met A. Kohlrausch en een Master Electronic Music Compostion met J. Ryan, P. Berg and R. Barret.
 
Bogomir Doringer (1983, Joegoslavië) is cum laude afgestudeerd met een master aan de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam. Het is via film dat hij een manier vond om een gelaagd beeld te kunnen schetsen van de verborgen afgrijzing, menselijke destructie en de onrechtvaardigheid in zijn eigen land. Voor Doringer wordt het via film mogelijk sociaal-politieke problemen te onderzoeken.

overzicht choreografen