Routebeschrijving

Dansmakers is gevestigd op bedrijventerrein ‘De Overkant’, in de oude Kromhouthal van de voormalige Stork fabriek achter de Food Markt.
Adresgegevens:
Dansmakers Amsterdam
Gedempt Hamerkanaal 203
1021 KP Amsterdam

Tom-Tom/Google-maps gebruikers let op: omdat onze locatie nog geen adres heeft dat de routeplanner herkent, kun je het beste Gedempt Hamerkanaal 96 invoeren. Tegenover nr. 96 vindt je de ingang van De Overkant, het terrein waar Dansmakers gevestigd is. Je kunt ook op Google-maps zoeken naar Dansmakers Amsterdam, dit leidt je naar de juiste locatie. Op het terrein houdt je huisnummer 203 aan.

MET DE PONT
Pont naar IJplein (vaart van 06.27 tot 23.50)
Volg de Meeuwenlaan. Na de parkeerplaats van Dirk van den Broek ga je meteen rechts de Motorkade op. Aan het einde van de Motorkade ligt de ingang van het terrein De Overkant, ga het terrein op. Op het terrein kun je huisnummer 203-205 volgen. Dansmakers bevindt zich achter de Jumbo Foodmarkt. Je kunt je fiets voor de deur neerzetten.

Pont naar Buiksloterweg (vaart 24 uur per dag)
Volg de Buiksloterweg. Volg deze weg langs het kanaal. Neem de eerste sluis rechts over het kanaal. Je bent nu op de Sixhavenweg. Rijd door tot aan de Meeuwenlaan. Ga op de Meeuwenlaan naar links. Direct na de parkeerplaats van Dirk van den Broek ga je meteen rechts de Motorkade op. Aan het einde van de Motorkade ligt de ingang van het terrein De Overkant, ga het terrein op. Op het terrein kun je huisnummer 203 volgen. Dansmakers bevindt zich achter de Jumbo Foodmarkt. Je kunt je fiets voor de deur neerzetten.

Als je de pont naar Buiksloterweg neemt kun je vanaf daar ook met bus 38 (richting Elzenhagen Noord) tot halte Havikslaan. Vanaf daar is het vijf minuten lopen langs de Motorkade en het Gedempt Hamerkanaal, aan je linkerhand zie je de ingang van het terrein.

Pont naar Zamenhofstraat (vanaf Azartplein, vaart van 06.30 tot 22.30)
De pont komt aan bij de Johan van Hasseltweg. Neem vanaf de Johan van Hasseltweg de eerste afslag naar links, het gedempt hamerkanaal op. Na 550 meter zie je aan je linker hand het terrein De Overkant, ga het terrein op. Op het terrein kun je huisnummer 203 volgen. Dansmakers bevindt zich achter de Jumbo Foodmarkt. Je kunt je fiets voor de deur neerzetten.

MET DE AUTO
Vanaf centrum Amsterdam via IJtunnel
Neem de eerste afslag na de IJtunnel, s118. Aan het einde bij de stoplichten ga je links af. Neem bij de rotonde neem de 1ste afslag, rechts af de Meeuwenlaan op. Neem de 1ste afslag links (voor Pand Noord), de Hamerstraat op. Neem de 1ste afslag naar rechts (Gedempt Hamerkanaal). De ingang van het terrein De Overkant ligt aan de linkerkant. Op het terrein kun je huisnummer 203 volgen. Dansmakers bevindt zich achter de Jumbo Foodmarkt. Hier kun je je auto gratis parkeren.

Vanaf de ring A10
Neem de afslag s116. Op s116 neem je de 3e afslag, s118. Sla bij de stoplichten links af, richting Noord 300-349. Bij de rotonde neem de 1ste afslag, rechts af de Meeuwenlaan op. Neem de 1ste afslag links (voor Pand Noord), de Hamerstraat op. Neem de 1ste afslag naar rechts (Gedempt Hamerkanaal). De ingang van het terrein De Overkant ligt aan de linkerkant. Op het terrein kun je huisnummer 203-205 volgen. Dansmakers bevindt zich achter de Jumbo Foodmarkt. Hier kun je je auto gratis parkeren.