Dansmakers Amsterdam is gevestigd op bedrijventerrein ‘De Overkant’, in de oude Kromhouthal van de voormalige Stork fabriek. Op dit terrein zijn ook Evenementen aan de Overkant en Restaurant Stork gevestigd.
 
Waar vroeger grote scheepsmotoren werden gebouwd en later productielijnen voor de levensmiddelenindustrie was gevestigd, beschikt Dansmakers nu over 3 studio’s en een grote fabriekshal. Voor workshops, repetities, audities, bedrijfsuitjes, congressen, symposia, grote en kleine vergaderingen, filmopnames, fotoshoots en andere events zoals bruiloften, diners en niet al te lawaaiige feesten zijn deze ruimtes uitermate geschikt. De locatie van Dansmakers Amsterdam heeft een industriële uitstraling, oude elementen van de fabriek zijn nog zichtbaar in onze theaterzaal.
Parkeren is geen probleem op het centrale parkeerterrein en direct voor de studio’s zijn ruime opstelplekken voor vrachtwagens en cateringbussen. Zelfs per boot is de locatie te bereiken.
 

 

Bijzondere kenmerken:

24-uurs culturele horeca vergunning, multifunctioneel, theater, studio's, trouwlocatie en meer!

 
 

Informatie voor dans en performance professionals

zie Stimuleringsregeling Eigentijdse Dans voor subsidiemogelijkheden voor het huren van repetitieruimte >>>
 
 
 

Meer info

Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen: events@dansmakers.nl

p1000504.jpg

Dansmakers Podium

De theaterzaal van Dansmakers Amsterdam is multifunctioneel te gebruiken, flexibel in opstelling. De zaal heeft een maximale capaciteit van 500 man, in theateropstelling is de capaciteit 150 zitplaatsen.

lees meer...

1guratti_09.jpg

Studio Cube

Dansstudio gelegen op de eerste verdieping. Deze studio is verduisterbaar.

lees meer...