vlieger_zonder_koord_web.jpg

Vlieger zonder koord - AYA

Als alles wat we kennen en waarvan we houden achterblijft, hoe wordt een nieuwe plek dan thuis?

 

In Vlieger zonder koord  laten de dansers Rohiet, Zahira en Maxime zien dat een vlieger altijd blijft vliegen, zelfs bij harde wind tegen. De voorstelling toont de veerkracht van een kind dat zich spelenderwijs aanpast aan zijn nieuwe werkelijkheid. De dans beweegt zich tussen spanning, ontroering, opluchting en blijdschap. Open je ogen, open je hart en laat een kind je bij de hand nemen, op deze onvergetelijke reis.

 

De voorstelling is gemaakt voor leerlingen van het basisonderwijs en hun ouders. In de voorstelling wordt de vluchtelingenproblematiek waar kinderen tegenwoordig direct of indirect mee te maken hebben op een speelse manier gebracht, zodat er voor kinderen ruimte ontstaat hun gedachten over dit onderwerp te vormen en te delen.

 

Vlieger zonder koord 6+

13/01/2018 - 14:30 Dansmakers Podium

Volwassenen 10,- 
Kinderkorting 6,-
Kaartjes >>>

 

Credits

Choreografie: Erik Kaiel

Dansers: Rohiet Tjon Poen Gie, Zahira Suliman en Maxime Kroot

Danstheater AYA

Geschikt voor: 6+

 

Over Danstheater AYA

Danstheater AYA maakt brutaal en interactief danstheater voor een jong publiek. AYA wil de mens in al zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid laten zien en daarbij is dans een middel en taal die jongeren van vandaag aanspreekt. Hierbij worden taboes niet geschuwd en raken we thema’s zoals culturele identiteit, seksualiteit, groepsdruk of populariteit. Onze voorstellingen kenmerken zich door een dynamische mix van dansvormen, speelstijlen en muziek. We spelen in theaters, op scholen van VMBO tot HAVO-VWO en op locatie, zowel regionaal, landelijk als internationaal.

 

 

Contact

Heeft u interesse in de voorstelling of vragen neem dan contact op met Anne Vermeegen: anne@aya.nl

meer info over de speellijst 2018 van Vlieger zonder koord >>>

 

Agenda en kaartjes >>>

agenda